Имам следния въпрос наложими се да сваля ауспуха понеже вместо катализатор имам заварена тръба беше се скъсала та се наложи да се заваря.Въпроса ми е на ауспуха точно преди тази тръба има някъкъв датчик който се завива в самия ауспух за какво служи той?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ауспух
Collapse
X
-
незнам дали е тя но представлява едно като тръбичка с 4 кабела и се завива с гайка към тръбата на ауспуха точно преди катализатора. свалих я понеже нямаше как да извадя ауспуха но след като я сложих колата си върви нормално-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV -EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
Comment
-
Това е ламбда сондата, а щом няма разлика в работата на мотора след като си я свалил, значи отдавна не работи. Трябва ти нова, двигателя ще си промени работата и най-вече разхода в положителен аспект, след като я смениш. Успех!!In God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
да както преди си е дори върви повечезащото като се замисля бая време съм я покарал със скъсана тръба и шума беше като на трактор ама аз си мисля че това е защото няма катализатор но ... се оказа друго, ако има проблем в ламбда сондата няма ли да свети нещо на таблото ?
-------------------------------
Comment
-
Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщениеда както преди си е дори върви повечезащото като се замисля бая време съм я покарал със скъсана тръба и шума беше като на трактор ама аз си мисля че това е защото няма катализатор но ... се оказа друго, ако има проблем в ламбда сондата няма ли да свети нещо на таблото ?
145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
-
Тя колата си върви добре мисля засега нищо да не пипам. Беше ми интерестно да разбера ква е тая джаджа вече знам че е ламбда сондата това ме интересуваше засега колата върви добре дано така да е и занаред. Благодаря ви за мненията-------------------------------
Comment
Comment